Tech with Purpose – afholdt

I Goodtalks arbejder vi på at gå fra SoMe til SoYou! Vi ønsker at bruge teknologien til at forbinde mennesker og gøre de sociale medier sociale igen. På samme måde arbejder vores 2 talere også med at anvende teknologien til at gøre en positiv forskel. Glæd jer til at høre de uglossy historier fra Imran Rashid og Louise Ferslev.

Udover at være læge, forfatter og IT-iværksætter, er Imran Rashid en foregangsperson for sund digitalisering, og i hans bog ”Sluk – kunsten at overleve i en digital verden” problematiserer han menneskets forhold til smartphones, og argumenterer for vigtigheden af mental restitution. Imran skaber en diskussion omkring de skadelige konsekvenser af teknologien, og hjælper os til at få sunde digitale vaner.

Louise Ferslev er et ekstraordinært eksempel på en iværksætter. Hun er direktør af fintech startup MyMonii og medstifter af ”Women in Tech DK”. Louise udfordrer den stereotype forestilling om en iværksætter og springer rammerne for hvad der egentlig “kan lade sig gøre”. Louise skabte nemlig MyMonii mens hun var på to barsler, og landede investeringer, da hun var langt henne i sin graviditet.

 

EY er vært for Goodtalks  medlems-event den 13. august. Årsagen til at de stiller op som vært til dette arrangement er tre-delt, (1) at netværket har fokus på at styrke kvinder i deres karriere og har et ”ikke-perfektheds-fokus”, (2) at bidrage til at kvinder kan mødes og sætte fokus på teknologi – fra flere perspektiver, (3) at vise EYs fokus indenfor teknologi, hvor de arbejder sammen med deres kunder omkring robotteknologi, automatisering og Cyber sikkerhed.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.