“Spil hinanden gode” med Marianne Egelund Siig og Frederikke Antonie Schmidt

Vores første talk handler om, hvorfor vi skal spille hinanden gode. To fantastiske kvinder vil give deres synspunkt:

Marianne Egelund Siig arbejder for at skabe mere ligestilling, mangfoldighed og inklusion i erhvervslivet. I mere end 10 år har Marianne været med til at skabe bevidsthed, fastsætte mål, gennemføre politikker og udvikle uddannelser med det formål at skabe en kønsbalanceret, diversificeret og inklusiv kultur i Nordea. Marianne vil fortælle, hvordan hun ser vigtigheden i, at vi lærer at værdsætte det unikke i hvert enkelte menneske, og forstår værdien for fællesskabet, når alle føler sig værdsat og inkluderet. 

Frederikke Antonie Schmidt er skodesigner og grundlægger af Roccamore ShoesEfter at have arbejdet en årrække hos nogle af de store modehuse i Italien og Frankrig søgte Frederikke mod danske himmelstrøg med en ambition om at forene smukke højhælede sko med komfort. I samarbejde med en ortopæd opfandt hun en sål, som kunne give de trætte kvindefødder den helt rigtige støtte, og derfra udviklede hendes forretning sig hurtigt. Frederikke vil åbent og ærligt fortælle om sin rejse, og hvordan hun synes, at kvinder kan blive bedre til at spille hinanden gode. 

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.