“Sharing is caring” med Mille Sjøgren og Goodtalks holdet

Mille Sjøgren er freelancer, voice-over artist, journalist, podcaster, foredragsholder og digital nomade.

Til dette særlige event, kommer Mille og fortæller om hvordan hun altid har gået sine egne veje. For hvad sker der, når man vælger at stå uden for flokken og går sine egne kreative veje? Når man ikke gør det, som de fleste mennesker gør?

For Mille har det betydet, at hun har skulle forklare sig og nogle gange forsvare sig. Og det har været Milles faste følgesvend hele livet, fordi hun ikke passede ind i de faste kasser. Mille er vokset op med mange akademikere omkring sig, og det at vælge noget andet, end det de fleste gjorde, var ikke nemt.

”Det lå dybt i mig, at jeg skulle leve af min kreativitet og min kommunikation. Det har været godt at tro på mine egne evner, for det var der sgu ikke mange andre der gjorde. Jeg har altid følt, at jeg ikke passede rigtigt ind. Hverken i et klasselokale, hvor jeg kravlede på væggene, eller senere når jeg valgte at have et job, som de fleste mennesker ikke anså som et rigtigt job.”

Mille har altid valgt at gå sine egne veje, som da hun sidste år rejste verden rundt med sin mand og to børn og samtidig levede af hendes kreativitet som digital nomade.

Så glæd dig til at møde Mille og hør hvordan hun har haft succes med at stå fast i hvem hun er og hvad hun vil.

Derudover har mange efterspurgt mere tid til at netværke til vores events, og det vil vi derfor gerne prioritere til dette event. Men vi har også brug for, at I spiller Goodtalks gode. Vi har en masse nye tiltag i pipeline og behøver derfor jeres feedback, da Goodtalks er JERES univers.

Så kom til dette lidt anderledes Goodtalks event med masser af tid til at spille hinanden gode på kryds og tværs.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.