“Pull the plug – fra by til land” med Syltedronningen og Christine Cleemann

På denne talk er temaet “Pull the plug – fra by til land”. To fantastiske kvinder fortæller deres inspirerende historie:

Syltedronningen har også det mere borgerlige navn Helena Grayston. Syltedronningen opstod tilbage i 2013, da hun vandt Politikkens syltekonkurrence, og i dag sælger hun sine produkter, kogebøger og kurser under dette brand. Helena valgte at sige sit faste, trygge job op og sige farvel til faste rutiner og meningsløse gøremål med det formål at finde sig selv gennem naturen, friske råvarer og syltningen. På vores event  vil Helena Grayston fortælle om sit mod til ændre kurs og til at finde sig selv samt om udfordringerne i at være iværksætter og sit eget brand.   

Christine Cleemann er Regional Managing Director i RBL Group. Efter at have levet og boet i byen tager Christine en beslutning om at rive alt op, og med sin svenske kæreste og deres 3 børn at flytte nogenlunde så langt ud på landet man kan komme. På en nedlagt landejendom bliver alle installeret og Christines mor rykker ind på nabogrunden og er en enorm vigtig støtte når Christine rejser rundt i verden med sit arbejde.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.