AFLYST: Pay it forward – SÆREVENT. Alt går til Gadens Børn

Goodtalks har fødselsdag og i stedet for at fejre os selv, vil vi SÅ gerne gøre noget godt for andre! Derfor inviterer vi til fødselsdagsevent med fokus på velgørenhed sammen med Pia Lindell Qwist og organisationen Gadens Børn.

Fødselsdagstraditionen tro, går vores Founder Pernille Sandberg Bech først på talerstolen og deler sin egen personlige og uglossy historie der bl.a. indeholder fortællinger om livet med Impostor Syndrome i en corporate (mande)verden – og lidt inspiration til hvordan man kan gøre noget ved det. Derudover om livet som iværksætter og hvordan det har været at skifte.

Derefter har vi inviteret stifter af organisationen Gadens Børn Pia Lindell Qwist som hovedtaler. Tilbage i 2012 mobiliserede Pia modet til at skabe en non-profit organisation, der arbejder for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom. Hun vil på denne aften fortælle om hvordan hendes liv blev vendt på hoved efter mødet med Indiens gadebørn.

Kom og hør Pias uglossy fortælling, og vær samtidig med til at støtte hendes arbejde med gadebørnene i Kolkata. Som noget ekstraordinært har vi hævet administrationsgebyret til 149kr, som går ubeskåret til Gadens Børn!

Det hele vil foregå i fantastiske Aller Huset der spiller os gode og lægger hus til!

Vi glæder os til at se jer til en aften i velgørenhedens tegn <3 – Let’s pay it forward!

 

Praktisk:

Dato: 25.03.2020

Tidspunkt kl. 16 – 20

Sted: Aller Huset, Havneholmen 33, 1561 København K

Pris 149,- (som går direkte til Pias arbejde i Kolkata)

 

 

Program:

Følger snarest

 

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.