Medmenneskelighed – afholdt

Hos Goodtalks kalder vi vores platform en byttebørs af medmenneskelighed. Det at være gode ved andre og bruge sig selv til at spille andre gode betyder alt for os.

Derfor er vi meget stolte af at præsentere Sisse Fisker der i den grad har lagt sit liv om for at gøre noget godt for andre. Sisse har stiftet SMILfonden som giver syge børn og deres familier pauser fra sygdom og nye fællesskaber. Derudover er vi meget beærede over at Marlene Nørgaard Carolus CEO for Mybanker vil fortælle sin uglossy historie. Udover en meget succesfuld karriere indenfor for banking har Marlene arbejdet for at tiltrække kvinder, unge og entreprenører til formuepleje og forvaltning.

Derudover kan vi med stor glæde berette at Hovedstadens Beredskab hoster eventet på deres lokation på Frederiksberg. Hver dag udviser alle medarbejderne i Hovedstadens beredskab i den grad medmenneskelighed i deres store arbejde med at redde andre mennesker.

Vi glæder os til et helt særligt event!

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.