Lose Control – afholdt

Velkommen til det første event i Jylland – vi skal være på Jyllandsringen og der bliver fart på!

Vi er ekstremt stolte over at kunne præsentere Majken Pape og Erik W. Pedersen på vores første event i det jyske!

Majken Pape er CEO I Skousen, og bl.a. Boardmember i Imerco og HolmrisB8. Majken skriver på sin LinkedIn Profil: “Jeg vil gerne vise, at direktører er helt almindelige mennesker. Der holder ferie og ser Game of Thrones. Jeg vil gerne inspirere andre til at tro på, at de kan gå hele vejen ved at være den de er. Jeg har indimellem tvivlet på min rejse til toppen, fordi jeg har set så mange direktører med perfekte pressefolder og en alvorlig mine. Det vil jeg gerne ændre på”. 

Dette synes vi er mega sejt, og ved at Majken er en stor rollemodel for mange!! Majken siger at hvis man vil opnå noget så skal man turde stikke næsen frem og fortælle hvad man vil, og selv sørge for at vise sine ambitioner og potentiale og Majken inspirerer ofte med at det kommer ikke af sig selv. Hvis man følger Majken kender man til hendes mod, og hvordan hun ofte slipper kontrollen, stiller sig sårbart, og deler sine udfordringer. Majken er indbegrebet af unglossy, vi er mega fans – og vi glæder os vildt til at høre hendes historie sammen med jer!

Erik W. Pedersen vil dele hans ærlige og unglossy historie, fra verdensmester og succesfuld film-stuntman til næsten invalid, og tilbage i racerbilen og videre til at inspirere andre. Erik har 8 verdensmesterskaber bag sig, i dag arbejder han som træner og vejleder i livsbalance, med målet om at træne andre til at turde tro på sig selv, sætte og realisere sine mål.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.