Karriere(k)vinder! – afholdt

Mød de to seje stiftere Naja Lind Rasmussen og Rikke Kristine Østergaard bag den meget succesfulde podcast Karrierekvinder. Hør dem dele deres findings fra samtaler med bl.a. Magrethe Vestager, Maibritt Poulsen og andre af Danmarks sejeste karrierekvinder. Gennem arbejdet med Karrierekvinder har Rikke og Naja opnået en imponerende viden og indsigt på ligestillingsområdet, og de er klar til at gøre os alle sammen klogere!

Rikke og Naja, de to kvinder bag podcasten Karrierekvinder, har de sidste år været på en rejse. Da de to veninder besluttede at lave en podcast om bogen ‘Håndbog for Karrierekvinder’, var det med det udgangspunkt, at de slet ikke synes at der var et problem med kvinder og ligestilling på arbejdsmarkedet. Nu over 2 år senere, har Rikke og Naja netop lanceret anden sæson af deres populære podcast, som de kickstartede med hjælp af Margrethe Vestager. Og der er kommet andre boller på suppen, for i dag er Rikke og Naja på frontlinjen, når det handler om ligestillingsdebatten. Se med når Rikke og Naja fortæller om deres rejse, deres egne fordomme og uvidenhed og ikke mindst deler ud af de mange råd og indsigter de selv har indsamlet. Vi lover at det giver anledning til refleksion og debat.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.