“Et autentisk liv” med Le Gammeltoft og Lene Groth

På denne talk er temaet “Et autentisk liv”. To fantastiske kvinder fortæller deres inspirerende historie:

Le Gammeltoft grundlagde i 2014 det online radio-, musik- og kultursite Heartbeats. Le er uddannet cand.mag. i engelsk, og så er hun iværksætter. Med sine utallige projekter i bagagen, som barejer, DJ og radiovært er hun og har altid været en kvinde, som har haft mange jern i ilden. Til eventet  vil Le fortælle ærligt om at blive ramt af stress og turde stole på sin egen intuition, sige stop og sætte grænser for at kunne komme over på den anden side.  

Lene Groth er HR direktør i Stark Group A/S, og hun stræber efter at finde og udvikle talenter, så virksomheden kan udøve sit bedste. For hende er HR en strategisk disciplin og en integreret del af virksomhedens langsigtede forretningsplan. Lene vil fortælle om sit fokus på autencitet, grundlæggende værdier og behovet for at følge sit indre kompas på vejen til succes samt hvorfor hun ser, at kvinder skal blive bedre til at spille hinanden gode i erhvervslivet.  

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.