Det nye ledelsesparadigme (FYSISK EVENT)

Det nye ledelsesparadigme handler om at have modet til at vise sårbarhed og om at være tro mod sig selv og sine egne værdier i sit lederskab og relation til andre. Lars Sander Matjeka, tidligere CEO i Aller, ikke bare taler om, men er indbegrebet af det nye ledelsesparadigme og vi er super stolte af at præsentere ham som en af talerne ved dette event.

 

Derudover glæder vi os til at byde velkommen til Annette Otto, der som HR direktør i Atea, der netop arbejder for at give lederne i Atea mod til at vise sårbarhed og møde medarbejderne lige der, hvor de er. Det blev bl.a. tydeligt under Corona-krisen, hvor lederne skulle redefinere deres egen rolle og relation til medarbejderne. Det inspirerede Atea til at gennemføre en ”New Normal” undersøgelse blandt danskerne om, hvad vi gerne vil tage med os fra Corona-krisen. Til eventet vil Annette dels præsentere resultaterne af undersøgelsen og dels fortælle om, hvad ”New Normal” betyder for Atea – både fra et samfunds- og et HR-perspektiv.

 

Eventet afholdes i samarbejde med Atea og vi glæder os til en spændende aften i fremtidens og sårbarhedens tegn.

Dette produkt kan kun købes af medlemmer. For at se eller købe dette produkt skal du tilmelde dig ved at købe Pro (1 md), Pro (1 år) eller Genmab - Corporate Membership.