Bestyrelsesarbejdet – afholdt

49,00 DKK (adm.gebyr)

Hvad er det egentlig der foregår i de bestyrelseslokaler? Og hvordan får man adgang til de bonede gulve? Verdens bedste til at fortælle om det er naturligvis Laura Vilsbæk fra nyibesyrelsen.dk hvorfor vi er meget beærede over at Laura vil give os alle hendes insider tips om hvordan man lander sit første bestyrelsesjob og hvordan man så bagefter udfylder rollen. Derudover skal vi høre Lauras uglossy historie om hendes egen vej til toppen.

Vores anden taler er Lillian Mogensen der har haft en lang og imponerende karrierevej i toppen af dansk erhvervsliv, senest som koncerndirektør i ATP. Lillian bestrider en masse bestyrelsesposter bla. hos CBS, Leman og Mannaz. Vi er mega stolte over at Lillian vil komme og dele sin uglossy historie på vej mod toppen og åbne op for hvad der foregår i bestyrelseslokalet.

Dato
26.02.2020

Tidspunkt
16:00 – 20:00

Sted
Skovshoved Hotel

Program

16-17 Netværk
17-17.55 Laura Vilsbæk
18.05-19 Lillian Mogensen
19-20 Netværk

20-22 Skovshoved Hotel åbner op for Onsdags DISK Klub; En månedlig tradition på det lille badehotel. Her kan man på en onsdag aften opleve høje toner i hotellets lounge, når en lokal ven af huset er DJ, mens gæster nyder et glas vin – og måske en sving om!