Sådan mestrer du forhandlingsteknik v. Tony Evald Clausen

OBS: Præsentationen er kun til personligt brug, og må derfor ikke videredeles eller bruges til kommercielt brug.

BEMÆRK: For at se videoen skal du godkende alle cookies.

Sådan mestrer du forhandlingsteknik

Gennem hele (forretnings) livet forhandler vi, både løn, vilkår, arbejdstider, hvem der tager skraldet ud og hvornår børnene skal i seng – så der er kun god grunde til at lærer mere om det og blive bedre! De fleste af os kender til det ubehag, der kan opstå i en forhandling. Mange af os kan sågar nikke genkendende til ikke at have modet til at sige højt, hvad vi mener og synes, når vi står i en forhandling. Tag med os på den tekniske og mentale rejse ind i forhandlingsteknik.

Lidt som med salg, har alle en mening om det, men de færreste ved, hvad de taler om. Salgspilot og menneskekenderen Tony Evald Clausen åbner døren til de grundliggende psykologiske og strategiske principper i forhandlingspsykologi og teknik. På 60 minutter får du en hæsblæsende introduktion til hvad du skal gøre, hvad du skal undgå og hvordan du sikre at dine forhandlinger bliver mere givende – både for dig og den du forhandler med.

Tony Evald Clausen er founder af Salgspiloterne og betragter salg som et fag, der kræver ærlighed, ihærdighed og stor psykologisk (selv)indsigt. Han har skrevet bogen ’Salgets Virkelighed’, hvor han beskriver, de ting, der påvirker sælgeren og salget samt faldgrupper. Han bruger sine mange års erfaring på at formidle, forfatte, rådgive og undervise omkring salg, og hvordan bedre forståelse for forhandlingsteknikker og de psykologiske aspekter bag vil skabe positive og langsigtede resultater – hvad end det er i privaten- eller arbejdslivet.

Mere fra Tony

Forhandlerens tjekliste:
https://www.goodtalks.dk/wp-content/uploads/2021/10/Forhandling-vaerste-fjender-arketypiske-fejl.pdf 
Blog om forhandlingsteknik: 
https://salgspiloterne.dk/grundliggende-forhandlingsteknik/
Radio udsendelse om forhandling med Tony og hjerneforsker, Jon Wegner: 
https://www.radio4.dk/program/morgenmenneske/?id=morgenmenneske-22-juli_ep_22_07_20

Gense masterclasses

Skriv et svar