Hos Goodtalks tror vi på..

Hos Goodtalks tror vi på at flere kvinder på topposter og i bestyrelser skaber større arbejdsglæde og bedre bundlinje. Det er både positivt for den enkelte virksomhed med også for privatlivet og i sidste ende hele samfundet

 

Goodtalks er ikke en kamp mellem kønnene eller en politisk arena. Vi anser målet om flere kvinder på topposter og i bestyrelser som et universelt mål, da diversitet er fremtiden.

Vi mener, der kan ske ændringer i sammensætningen på arbejdsmarkedet, hvis vi sammen skubber hinanden frem.

Vi kan lære af hinandens fejl og sejre; af viden fra andre brancher; perspektiver på tværs af aldersgrupper, og vi kan inspirere hinanden uden at behøve at prale

Det er både for dig, der har masser af erfaring, og for dig der ved alt det nye. Medlemskartoteket dækker bredt over alle fra jurister, HR-chefer, marketingansvarlige og CEOs til officerer i hæren, nyuddannede, praktiserende læger osv.

Udover medlemmernes faglighed, sparrer de også gerne om alt fra skilsmisse, børn og karriere, at være kvinde i en mandeverden, udlandsophold og udstationering. Alt det som kan være en udfordring. Bliv en del af forandringen.