Hvad er Goodtalks?

 

Goodtalks er et univers for kvinder, der gerne vil give noget tilbage og spille hinanden gode. Det er både for dig, der har masser af erfaring, og for dig der ved alt det nye. Vi kan alle spille hinanden stærke. Goodtalks er ikke en kamp imellem kønnene eller en politisk arena. Vi anser målet om balance som noget, alle ønsker at opnå.

Kartoteket dækker bredt over alt fra jurister, HR-chefer, marketingansvarlige og CEOs til officerer i hæren, nyuddannede, praktiserende læger osv. Udover medlemmernes faglighed, rådgiver de også gerne om alt fra skilsmisse, børn og karriere- At være kvinde i en mandeverden, udlandsophold, udstationering, og alt det andet, som kan være en udfordring. Bliv en del af forandringen.

Bliv medlem nu

Én platform

Goodtalks fungerer som en platform for kvinder, der gerne vil give noget til andre og som vil spille hinanden gode. Det er både for dig der har masser af erfaring og for dig der ved alt det nye.

Hos Goodtalks tror vi på …

… at en bedre balance på arbejdsmarkedet vil gøre verden til et bedre sted. Derfor arbejder vi for at få flere kvinder i topledelse, i bestyrelser og som iværksættere. Når vi lykkes med mere balance, får vi bedre organisationer og virksomheder og mere arbejdsglæde.

Goodtalks fungerer som en platform for kvinder, der gerne vil give noget til andre, og hjælpe hinanden i arbejdslivet. En slags byttebørs. Det er både for dig der har masser af erfaring og for dig der er ny på arbejdsmarkedet. Vi har som formål at sætte modige kvinder sammen. For kvinder hjælper hinanden!

Goodtalks er ikke en kamp mellem kønnene eller en politisk arena. Vi anser målet om balance som noget alle ønsker at opnå. Og alle kan bidrage til at hjælpe andre kvinder.

Vi mener, der kan ske ændringer i sammensætningen på arbejdsmarkedet, hvis vi sammen skubber hinanden frem. Vi kan lære af hinandens fejl og sejre; af viden fra andre brancher; perspektiver på tværs af aldersgrupper, og vi kan inspirere hinanden uden at behøve at prale.

For at være med i Goodtalks, skal du have lyst til at give noget tilbage; din tid, dine råd, din indsigt eller hvad du ellers kan byde ind med.

At spille hinanden gode handler om at turde dele ”hele historien” og ikke kun succeserne. Det handler også om at have modet til at søge råd hos andre. Sårbarhed og mod er grundlaget for Goodtalks.

De erhvervskvinder som taler til vores events fortæller de historier, du ikke læser i Børsen eller damebladene. Det gør de fordi vores events kun er for os, som er inviteret og som giver noget tilbage i Goodtalks.

We are on a mission to connect courageous women!

Jeg er optaget af diversitet

Ikke på den meget politiske eller feministiske måde

Læs mere

Se de dygtige personer bag Goodtalks

Læs mere om teamet

Navnet GoodTalks

GOOD har vi valgt, fordi vi tror, at kvinder skal spille hinanden gode.

TALKS er grundlaget for vores filosofi. Vi laver et univers, der skal skabe dialog. Vores events er inspireret af TedTalks, CBSTalks – Talks med fagligt indhold.

Samtidig er målet, at vi bruger hinandens kompetencer, og ved hjælp af platformen stiller os til rådighed, og søger råd hos hinanden.

 

Eksklusiv adgang til hele Goodtalks platform

Mulighed for at kontakte alle Goodtalks medlemmer og udvide dit netværk af seje kvinder

Søg og find kvinder at sparre med

Brug platformen til at finde dine kommende sparringspartnere og få konkret hjælp i alle dele af arbejdslivet

Gør en forskel

Bidrag til udviklingen af Goodtalks, så flere kvinder kan blive spillet gode.

Forkøbsret til events

Få mulighed for at købe nye events med modige kvinder før alle andre

 

Spil andre gode

Stil dig selv til rådighed for andre

Mulighed for at tilmelde dig events

Kom med til events med modige talere der stiller sig sårbare og fortæller sine unglossy historier

Få de gode historier

Modtag nyhedsbreve og følg med i hvad der rør sig

Eksponering i et stort netværk

Som medlem gøres din profil synlige for de mange øvrige Goodtalks medlemmer

Free
medlemskab

0,- pr. md.

Bliv medlem