Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Executive Presence

Kender du de topledere der ser ud til at have ”hele pakken”? Dem alle lytter til og bliver klogere af. Dem, der får dig til at føle dig set, hørt og inkluderet. Dem, der kan fortælle engagerende om deres vision på en måde, så vi får lyst til at følge dem. Dem, der kan skabe tillid og følgeskab, med troværdighed i det de gør, og som kan skabe eksekvering ned igennem organisationen. Hvad er det egentligt de gør?

I denne Master Class dykker vi ned i ”X-faktoren” i god topledelse: Executive Presence. Executive Presence beskriver lederadfærd, der skaber maksimal impact og følgeskab. Vi skal se på hvorfor executive presence er vigtigt, du vil lære definitionen af executive presence, og du vil få en introduktion til de 15 forskellige typer af lederadfærd i Executive Presence Modellen. Den nye viden bringes i spil, i en case, om en leder, der måtte udvikle sin lederadfærd for at lykkes i en forandret forretningskontekst.

Denne Master Class henvender sig blandt andet til ledere, der allerede befinder sig på executive niveau (Director eller VP og op), og til de ledere, der aspirer til et højere ledelsesniveau. Hvis du er intern HR konsulent eller sidder i en stilling, hvor dine vigtigste stakeholders er på executive niveau, vil denne Master Class om executive presence også være relevant. Det samme gælder, hvis du er ekstern konsulent eller selvstændig og dine kunder og samarbejdspartnere opererer på executive niveau. Har du bare lyst til at lære mere om god topledelse og Executive Presence er du selvfølgelig også meget velkommen!” “

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Line Holter

Dato: 21-04-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Støjfri ledelse – derfor er der et kæmpe potentiale i at snakke mindre

Sidder du ind imellem også med følelsen af information overload, når du deltager i et møde? Måske du ligefrem oplever, at alle taler i munden på hinanden og mængden af ord, der strømmer ud er svær at konsumere og få overblik over? Så er denne Masterclass måske lige noget for dig. Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Bastian Overgaard, der er ekspert og udvikler af ledelsesværktøjet Silent co-creation. Bastian vil give os et indblik i, hvorfor det er enormt værdifuldt at give plads til stilheden, når vi taler sammen. I stilheden ligger nemlig, ifølge Bastian, et stort uforløst potentiale af innovationskraft som bedst sættes fri, når vi er stille sammen. Det betyder dog ikke, at det er let. Bastian indføre os i, hvorfor det kan være svært at udholde stilheden, og hvad der er vigtigt for at få succes med Silent co-creation som ledelsesværktøj. Sidder du som leder eller medarbejder i en organisation, eller er du bare nysgerrig på, hvad det her “støjfri ledelse” er for en mærkelig størrelse, så kom med, når vi inviterer Bastian på besøg i Goodtalks!

Bastian Overgaard er foredragsholder, forfatter, facilitator og idémand til det innovative ledelses/mødeværktøj Silent co-creation, der er omtalt i en lang række medier, heriblandt Forbes, Børsen Executive, DR TV-Avisen og Politiken. Bastian har hjulpet en række virksomheder og ledere til at øge effektiviteten i møder, fremme kommunikationen og styrke samarbejdet. Derudover er Bastian netop udkommet på Akademisk Forlag med bogen “Støjfri ledelse – hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre”, der også beskriver potentialet i Silent co-creation.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Bastian Overgaard

Dato: 06-05-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Brug din stemme – tag din plads!

Skal 2021 være året, hvor du tager ordet og brænder igennem? Skal 2021 være året, hvor du tager tyren ved hornene, og tager din plads i virksomheden, organisationen eller verden? Mængden af kommunikationskanaler og vores muligheder for at kommunikere er nærmest uendelige.

Derfor er dine evner til at kommunikere tydeligt og powerfuldt mere relevant end nogensiden før. Drømmer du, ligesom mange andre, om at turde tage ordet; brænde endnu mere igennem med dine vigtige budskaber og mærke, hvordan dine ord, krop, stemme kan gøre en positiv forskel, så er denne masterclass noget for dig!

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Christina Rittig Falkberg, der vil åbne vores øjne og øre for den kæmpe magt som ord, krop og stemme besidder, når vi har noget på hjerte. Det handler ikke om talent, men om træning og viden. Du vil blive præsenteret for en række hands on kommunikationsværktøjer, huskeregler og viden, der gør dig i stand til at træne din egen evne til at brænde igennem med dine budskaber. Det bliver fedt, så sørg for at tilmeld dig!

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Christina Rittig Falkberg

Dato: 27-05-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    Executive PresenceStøjfri ledelseBrug din stemme

    Follow Us on Instagram