Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Derfor er det vigtigt at reboarde efter halvanden års nedlukning!

Corona pandemien har sat sine spor i os alle. Med mere end et års coronanedlukning står vi overfor en reboarding af medarbejdere som vi aldrig har prøvet før.

Hverdagen for den enkelte har under coronanedlukningen betydet helt nye arbejdsgange og en hjemlig ramme. Og at komme tilbage på arbejdspladsen, kommer til at være endnu en omvæltning, der stiller krav til organisationerne. Nogle medarbejdere har værdsat at arbejde hjemme. De har oplevet at kunne få ro og fordybe sig under hjemmearbejdet. For andre har det været forbundet med ensomhed, en enorm begrænsning og mange frustrationer. Medarbejderne vender forandrede tilbage og med sig har de en række forventninger og forestillinger om, hvordan arbejdslivet skal tegnes fremadrettet.

Denne Masterclass er for dig, der enten selv er leder, rådgiver ledere eller hvis du bare er optaget af og/eller nysgerrig på, hvilke udfordringer og muligheder coronanedlukningen har medført.

Peter er leder af Mannaz’ afdeling for offentlig ledelse og velfærd. Hans speciale er ledelsesudvikling, forandringsledelse og organisationsdesign, og han har de senere år arbejdet med udvikling og design af fremtidens arbejdsplads, herunder ledelse af løst tilknyttede medarbejdere. Peter har tidligere været topchef i Københavns Kommune, ligesom han har en lang erfaring bag sig som partner og leder i flere konsulenthuse.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Peter Wang Maarbjerg

Dato: 15-06-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Bliv finansminister i dit eget liv!

Nogle kan måske nikke genkendende til at ikke at investere tiden i at have et solidt greb om ens økonomiske situation? Flere kan måske nikke genkendende til, at det ikke er en prioritet og det ”lader jeg min bedre halvdel” klare, fordi det interesserer mig ikke? Men det er ikke nødvendigvis den rigtige prioritet, og vi er super beæret over, at dygtige Mette Reissmann, i denne masterclass, vil indvie os i, hvad det det sige at være finansminister i eget liv.

Med en solid baggrund indenfor både økonomi, jura og politik vil hun blandt andet gøre os klogere på, hvorfor det er vigtigt at forstå sig på sin økonomiske situation, hvilke muligheder, der er i forhold til investeringer og aktier, men også hvilke konsekvenser det kan have, hvis man ikke gør det. Udover at gøre os klogere på, hvordan man tager ejerskabet, vil Mette også dele ud af sin enorme viden omkring, hvilke barrierer og begrænsninger hun igen og igen støder på, i sit passionerede arbejde med at få flere kvinder til at blive sin egen finansminister. 

Udover at Mette Reissmann er kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Socialdemokratiet, så er hun en bad-ass økonomi-kvinde, der gennem hele sin karriere har hjulpet mennesker til at styrke deres rolle som finansminister i eget liv. Det gør hun blandt andet gennem sit frivillige engagement i Kvindeøkonomien og Det Etiske Råd. Du genkender måske Mette fra ”Luksusfælden”, hvor hun i mere end 10 år har hjulpet mennesker, der er fastlåst i gæld. 

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Mette Reissmann

Dato: 24-08-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Fremtidens lederskab er feminin

Nærmere info om selve Masterclassen kommer snarest…

Kirsten Stendevad er en visionær frontløber inden for ledelsesudvikling og er særligt optaget af det 21. århundredes (Op)lysende lederskab.
Hun er MA i kultur og kulturformidling fra KU og i culture & communications New School og bl.a. certificeret kundalini-yoga instruktør og evolutionær coach. Udover at Kirsten er mentor for en række iværksættere, uddanner hun ledere med og uden titel i den nye tids lederskav. Hun er (med)forfatter til 7 trendsættende bøger, som hun har undervist i på blandt andet Harvard Business School, MIT og McKinsey & Company.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Kirsten Stendevad

Dato: 14-09-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Forhandling – bliv bedre til forhandlingsteknik

Gennem hele (forretnings) livet forhandler vi, både løn, vilkår, arbejdstider, hvem der tager skraldet ud og hvornår børnene skal i seng – så der er kun god grunde til at lærer mere om det og blive bedre! De fleste af os kender til det ubehag, der kan opstå i en forhandling. Mange af os kan sågar nikke genkendende til ikke at have modet til at sige højt, hvad vi mener og synes, når vi står i en forhandling. Tag med os på den tekniske og mentale rejse ind i forhandlingsteknik.

Lidt som med salg, har alle en mening om det, men de færreste ved, hvad de taler om. Salgspilot og menneskekenderen Tony Evald Clausen åbner døren til de grundliggende psykologiske og strategiske principper i forhandlingspsykologi og teknik. På 60 minutter får du en hæsblæsende introduktion til hvad du skal gøre, hvad du skal undgå og hvordan du sikre at dine forhandlinger bliver mere givende – både for dig og den du forhandler med.

Tony Evald Clausen er founder af Salgspiloterne og betragter salg som et fag, der kræver ærlighed, ihærdighed og stor psykologisk (selv)indsigt. Han har skrevet bogen ’Salgets Virkelighed’, hvor han beskriver, de ting, der påvirker sælgeren og salget samt faldgrupper. Han bruger sine mange års erfaring på at formidle, forfatte, rådgive og undervise omkring salg, og hvordan bedre forståelse for forhandlingsteknikker og de psykologiske aspekter bag vil skabe positive og langsigtede resultater – hvad end det er i privaten- eller arbejdslivet.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Tony Evald Clausen

Dato: 14-10-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Masterclasses er kun for Pro medlemmer. Endnu ikke Pro – opgradér lige her.

 

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    ReboardingBliv finansministerFremtidens ledelseForhandlingsteknik

    Follow Us on Instagram