Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Sådan mestrer du forhandlingsteknik

Gennem hele (forretnings) livet forhandler vi, både løn, vilkår, arbejdstider, hvem der tager skraldet ud og hvornår børnene skal i seng – så der er kun god grunde til at lærer mere om det og blive bedre! De fleste af os kender til det ubehag, der kan opstå i en forhandling. Mange af os kan sågar nikke genkendende til ikke at have modet til at sige højt, hvad vi mener og synes, når vi står i en forhandling. Tag med os på den tekniske og mentale rejse ind i forhandlingsteknik.

Lidt som med salg, har alle en mening om det, men de færreste ved, hvad de taler om. Salgspilot og menneskekenderen Tony Evald Clausen åbner døren til de grundliggende psykologiske og strategiske principper i forhandlingspsykologi og teknik. På 60 minutter får du en hæsblæsende introduktion til hvad du skal gøre, hvad du skal undgå og hvordan du sikre at dine forhandlinger bliver mere givende – både for dig og den du forhandler med.

Tony Evald Clausen er founder af Salgspiloterne og betragter salg som et fag, der kræver ærlighed, ihærdighed og stor psykologisk (selv)indsigt. Han har skrevet bogen ’Salgets Virkelighed’, hvor han beskriver, de ting, der påvirker sælgeren og salget samt faldgrupper. Han bruger sine mange års erfaring på at formidle, forfatte, rådgive og undervise omkring salg, og hvordan bedre forståelse for forhandlingsteknikker og de psykologiske aspekter bag vil skabe positive og langsigtede resultater – hvad end det er i privaten- eller arbejdslivet.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Tony Evald Clausen

Dato: 14-10-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Hvad skammer lederne sig over?

Oplægget, der bygger på bogen Lederskam, er for dig, der er leder eller dig, der har ambitionen om at blive leder og for hvem det er vigtigt at fastholde en troværdig, autentisk lederstil frigjort fra skam og skjold. Bogen Lederskam giver, med sine fortællinger fra 25 danske ledere og topchefer, dig mulighed for at få øje på din egen og andres skam og vende det til værdifuld handlekraft.

Elsebeth er i dag ledelsesrådgiver og står blandt andet bag bogen “Lederskam”. Hun har gennem sine lederstillinger i bl.a. Vestas, Aarhus Kommune og Undervisningsministeriet opbygget et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Cand. Merc. Elsebeth Hauge (f. 1977) er selvstændig ledelsesrådgiver. Hun er tidligere kontorchef i Undervisningsministeriet og analysechef i Aarhus Kommune. I Vestas har hun i en årrække drevet internationale forandringsprocesser i bl.a. Singapore, Sverige, USA, Kina, Spanien, UK og Indien. Elsebeth har et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Hendes mission er at skabe mod i ledergruppen. Mod til at dele frygt, skam, fejl, tvivl og de personlige utilstrækkeligheder, som alle ledere har, hvad enten de er kendte eller gemt væk. Summen af denne åbenhed skaber ledere og ledergrupper, der lykkes med deres retning og resultater, bl.a. fordi medarbejdere trives i forandringer, når ledere arbejder tæt sammen og går forrest med åben og ærlig ledelse.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Elsebeth Hauge

Dato: 16-11-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Masterclasses er kun for Pro medlemmer. Endnu ikke Pro – opgradér lige her.

 

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    ForhandlingsteknikLederskam

    Follow Us on Instagram