Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Brug din stemme – tag din plads!

Skal 2021 være året, hvor du tager ordet og brænder igennem? Skal 2021 være året, hvor du tager tyren ved hornene, og tager din plads i virksomheden, organisationen eller verden? Mængden af kommunikationskanaler og vores muligheder for at kommunikere er nærmest uendelige.

Derfor er dine evner til at kommunikere tydeligt og powerfuldt mere relevant end nogensiden før. Drømmer du, ligesom mange andre, om at turde tage ordet; brænde endnu mere igennem med dine vigtige budskaber og mærke, hvordan dine ord, krop, stemme kan gøre en positiv forskel, så er denne masterclass noget for dig!

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Christina Rittig Falkberg, der vil åbne vores øjne og øre for den kæmpe magt som ord, krop og stemme besidder, når vi har noget på hjerte. Det handler ikke om talent, men om træning og viden. Du vil blive præsenteret for en række hands on kommunikationsværktøjer, huskeregler og viden, der gør dig i stand til at træne din egen evne til at brænde igennem med dine budskaber. Det bliver fedt, så sørg for at tilmeld dig!

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Christina Rittig Falkberg

Dato: 27-05-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    Støjfri ledelseBrug din stemme

    Follow Us on Instagram