Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Personlig branding

Digitalt genert? Få et kærligt skub – og kom igang med at dele dig stærkere! Denne Masterclass med Troels Johannesen om Personlig Branding stiller skarpt på værdien af personlig branding på sociale medier og på, hvordan du kan komme igang med at blive hørt, være synlig og kommunikere autentisk.

Masterclassen vil hjælpe dig til at lægge forsigtigheden bag dig, finde frem til det/de strategiske formål, definere din målgruppe og blive klogere på det rette indhold og den personlige tone, der skaber autenticitet og inspirerer.

Deltagelsen vil styrke din forståelse af de forskellige sociale kanaler som LinkedIn, Facebook og Twitter. Forskellige medier fordrer forskellige tilgange, og det kræver øvelse samt at man kaster sig ud i det. For nogle naturtalenter går det af sig selv, for andre kræver det tålmodighed, strategi og professionel hjælp.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Troels Johannesen

Dato: 03-12-2020
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Storytelling som strategisk kommunikationsværktøj

I denne Masterclass får du værktøjerne til at arbejde med egen fortælling. Helle Rosendahl giver et oplæg om storytelling og gennemgår sin metode til at arbejde med storytelling som strategisk værktøj. Hun er forfatter til bogen “Storytelling, hvad er din fortælling? Personlig branding reshaped”, hvori hun blandt andet spørger en hjerneforsker, hvad der sker i hjernen, når vi skaber autentiske fortællinger. Ydermere hvordan vi kan bruge det til at skabe stærke fortællinger med fokus på vores passion.

Du får viden om, hvorfor storytelling virker, og hvad der gør det unikt.
Du får indblik i Helles metode for at arbejde med storytelling baseret på Storytelling Diamanten, der tager afsæt i din professionelle og personlige platform. Du får inspiration til at bygge en naturlig bro imellem, hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen; professionelt og personligt ved hjælp af storytelling. Du får lyst til at tune ind på dine egne drømme og ambitioner samt sætte direkte kurs mod dem. Du bliver inspireret til at skabe en stærk fortælling, der styrker dit brand og har fokus på din passion. 

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Helle Rosendahl

Dato: 07-01-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Visuel facilitering

Måske har du hørt om visuel facilitering eller set en af dine kollegaer folde sig ud med at tegne stjernemænd og ikoner på flipovers til et møde (før corona). Visuel – facilitering er meget oppe i tiden – men hvad dælen er det, og hvordan kan DU bruge det?

Alle kan bruge visuelle værktøjer og virkemidler i deres kommunikation, uanset om det er ved at bruge post-it notes, tegne på flipovers eller tegne i din PowerPoint præsentation til et online møde, alle kan lære at tegne!

I denne Masterclass vil Christina Hemmingsen give en kort introduktion til visuel facilitering og give eksempler på, hvordan du kan bruge det – både i fysiske og online møder. Du vil selvfølgelig blive udfordret til at tage en tusch i hånden og tegne med – det er nemmere end du tror.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Christina Hemmingsen

Dato: 04-02-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Styrk hinanden, det styrker dig selv
– Bliv relationsstærk afholdt

Din evne til at skabe en god relation til dine kollegaer og samarbejdspartnere er lige så vigtig som din faglige kunne. Når du er hurtig til at læse din kollega og er god til at spore dig ind på hans frekvens, så går dit budskab bedre igennem. Når du kan gennemskue hvad der motivere en kollega, så kan du håndtere modsætninger, misforståelser og konflikter mere hensigtsmæssigt.

I denne Masterclass får du værktøjer til at identificere og håndtere forskellige persontyper – og får kendskab til din egen persontype. Du bliver klogere på, hvad forskellige persontyper motiveres og demotiveres af. Du lærer deres foretrukne motiver og handlemønstre at kende, således at din indsigt kan omsættes til konkrete og udviklende handlinger. Det overordnede formål er at give dig en fordel i relationen med andre og fremmer din forståelse af, hvordan du interagerer bedst muligt med de forskellige persontyper i dine jobmæssige relationer.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Line Sander

Dato: 17-11-2020
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
Personlig brandingStorytellingVisuel faciliteringStyrk dig selv!

Follow Us on Instagram