Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Employee Advocacy

I denne Masterclass bliver vi sammen klogere på, hvad Employee Advocacy er for en størrelse, og hvordan medarbejdere kan spille en afgørende rolle i at styrke virksomhedens fortællinger til omverdenen. Rikke løfter sløret for, hvorfor medarbejderne skal anskues som værdifulde samarbejdspartnere, der gennem fælles værdier inviterer til fælles fortællinger og budskaber om emner som både virksomheden og medarbejderne brænder for. Employee advocacy har vist sig at være et virkelig stærkt middel til at nå de eksisterende kunder og finde nye medarbejdere og samarbejdspartnere i et fragmenteret medielandskab, hvor teknologi og nye medier opstår og udvikler sig hastigt.

Masterclassen henvender sig til dig, der enten har en særlig interesse for netop dette emne. Dig, der arbejder målrettet med Employee Branding/Employee Advocacy eller for dig, der er nysgerrig på, hvilke muligheder, der ligger heri.

Derudover har du som Premium og Pro medlem mulighed for at få hele 60kr. i rabat på bogen ‘Giv ordet til medarbejderne’ skrevet af Rikke Damgaard. Se mere under Goodies lige her.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Rikke Damgaard

Dato: 16-03-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Executive Presence

Kender du de topledere der ser ud til at have ”hele pakken”? Dem alle lytter til og bliver klogere af. Dem, der får dig til at føle dig set, hørt og inkluderet. Dem, der kan fortælle engagerende om deres vision på en måde, så vi får lyst til at følge dem. Dem, der kan skabe tillid og følgeskab, med troværdighed i det de gør, og som kan skabe eksekvering ned igennem organisationen. Hvad er det egentligt de gør?

I denne Master Class dykker vi ned i ”X-faktoren” i god topledelse: Executive Presence. Executive Presence beskriver lederadfærd, der skaber maksimal impact og følgeskab. Vi skal se på hvorfor executive presence er vigtigt, du vil lære definitionen af executive presence, og du vil få en introduktion til de 15 forskellige typer af lederadfærd i Executive Presence Modellen. Den nye viden bringes i spil, i en case, om en leder, der måtte udvikle sin lederadfærd for at lykkes i en forandret forretningskontekst.

Denne Master Class henvender sig blandt andet til ledere, der allerede befinder sig på executive niveau (Director eller VP og op), og til de ledere, der aspirer til et højere ledelsesniveau. Hvis du er intern HR konsulent eller sidder i en stilling, hvor dine vigtigste stakeholders er på executive niveau, vil denne Master Class om executive presence også være relevant. Det samme gælder, hvis du er ekstern konsulent eller selvstændig og dine kunder og samarbejdspartnere opererer på executive niveau. Har du bare lyst til at lære mere om god topledelse og Executive Presence er du selvfølgelig også meget velkommen!” “

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Line Holter

Dato: 21-04-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    Employee AdvocacyExecutive Presence

    Follow Us on Instagram