Velkommen til masterclasses

Digitale sessions faciliteret af eksperter.

Masterclasses har fokus på at give dig nye kompetencer og mod, som du nemt kan implementere i dit arbejdsliv. 

Bliv finansminister i dit eget liv!

Nogle kan måske nikke genkendende til at ikke at investere tiden i at have et solidt greb om ens økonomiske situation? Flere kan måske nikke genkendende til, at det ikke er en prioritet og det ”lader jeg min bedre halvdel” klare, fordi det interesserer mig ikke? Men det er ikke nødvendigvis den rigtige prioritet, og vi er super beæret over, at dygtige Mette Reissmann, i denne masterclass, vil indvie os i, hvad det det sige at være finansminister i eget liv.

Med en solid baggrund indenfor både økonomi, jura og politik vil hun blandt andet gøre os klogere på, hvorfor det er vigtigt at forstå sig på sin økonomiske situation, hvilke muligheder, der er i forhold til investeringer og aktier, men også hvilke konsekvenser det kan have, hvis man ikke gør det. Udover at gøre os klogere på, hvordan man tager ejerskabet, vil Mette også dele ud af sin enorme viden omkring, hvilke barrierer og begrænsninger hun igen og igen støder på, i sit passionerede arbejde med at få flere kvinder til at blive sin egen finansminister. 

Udover at Mette Reissmann er kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Socialdemokratiet, så er hun en bad-ass økonomi-kvinde, der gennem hele sin karriere har hjulpet mennesker til at styrke deres rolle som finansminister i eget liv. Det gør hun blandt andet gennem sit frivillige engagement i Kvindeøkonomien og Det Etiske Råd. Du genkender måske Mette fra ”Luksusfælden”, hvor hun i mere end 10 år har hjulpet mennesker, der er fastlåst i gæld. 

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Mette Reissmann

Dato: 24-08-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Fremtiden ER FEMININ – ER DU?

Det 21. århundredes spilleregler er radikalt forskellige fra fortidens. Hvis du fornemmer, at vi kunne indrette både liv, ledelse, arbejde og samfund på en smartere måde, end hidtil, er du på sporet af det nye lederskab. Men, hvad går de nye spilleregler så ud på? Og hvorfor er kvindernes storhedstid kommet? Hvad skal der til, for at du kan markere dig som en af fremtidens lysende, verdensforandrende ledere? Nu med nydelse, vel at mærke (fremfor stress, splittelse og ubalance, som var prisen på den gamle måde at gøre tingene på).

Kom og hør Kirsten Stendevad levere sit bud på fremtidens lederskab, og hvorfor hun mener alle køn skal sætte den feminine fod forrest nu.
Kirsten er (med)forfatter til 7 trendsættende bøger om det 21. århundredes paradigmer, herunder Moderskab som Karrierefordel og Fremtiden er Feminin. Hun har  bl.a. undervist i sine koncepter på Harvard Business School, MIT og en MBA uddannelse for kvinder i Boston. Til daglig holder hun foredrag i virksomheder og uddanner fremtidens ledere via transformerende forløb på sit Illumina International Leadership Academy.

BONUS: Deltagere af denne Masterclass vil efterfølgende få et særtilbud om gratis ledelsessparring af Kirsten Stendevad – nærmere info følger.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Kirsten Stendevad

Dato: 14-09-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

Sådan mestrer du forhandlingsteknik

Gennem hele (forretnings) livet forhandler vi, både løn, vilkår, arbejdstider, hvem der tager skraldet ud og hvornår børnene skal i seng – så der er kun god grunde til at lærer mere om det og blive bedre! De fleste af os kender til det ubehag, der kan opstå i en forhandling. Mange af os kan sågar nikke genkendende til ikke at have modet til at sige højt, hvad vi mener og synes, når vi står i en forhandling. Tag med os på den tekniske og mentale rejse ind i forhandlingsteknik.

Lidt som med salg, har alle en mening om det, men de færreste ved, hvad de taler om. Salgspilot og menneskekenderen Tony Evald Clausen åbner døren til de grundliggende psykologiske og strategiske principper i forhandlingspsykologi og teknik. På 60 minutter får du en hæsblæsende introduktion til hvad du skal gøre, hvad du skal undgå og hvordan du sikre at dine forhandlinger bliver mere givende – både for dig og den du forhandler med.

Tony Evald Clausen er founder af Salgspiloterne og betragter salg som et fag, der kræver ærlighed, ihærdighed og stor psykologisk (selv)indsigt. Han har skrevet bogen ’Salgets Virkelighed’, hvor han beskriver, de ting, der påvirker sælgeren og salget samt faldgrupper. Han bruger sine mange års erfaring på at formidle, forfatte, rådgive og undervise omkring salg, og hvordan bedre forståelse for forhandlingsteknikker og de psykologiske aspekter bag vil skabe positive og langsigtede resultater – hvad end det er i privaten- eller arbejdslivet.

Tilmelding til Masterclasses er kun tilgængelig for PRO medlemmer.

Bliv PRO Medlem

Facilitator: Tony Evald Clausen

Dato: 14-10-2021
Tid: 16:00-17:00
Via Zoom.us

Tilmeld

gense masterclasses

Masterclasses – Tilmelding

Masterclasses er kun for Pro medlemmer. Endnu ikke Pro – opgradér lige her.

 

    Vælg de masterclasses du ønsker at blive tilmeldt
    Bliv finansministerFremtidens ledelseForhandlingsteknik

    Follow Us on Instagram