Masterclass: Derfor er det vigtigt at reboarde efter halvanden års nedlukning! v. Peter Wang Maarbjerg

BEMÆRK: For at se videoen skal du godkende alle cookies.

Derfor er det vigtigt at reboarde efter halvanden års nedlukning!

Corona pandemien har sat sine spor i os alle. Med mere end et års coronanedlukning står vi overfor en reboarding af medarbejdere som vi aldrig har prøvet før.

Hverdagen for den enkelte har under coronanedlukningen betydet helt nye arbejdsgange og en hjemlig ramme. Og at komme tilbage på arbejdspladsen, kommer til at være endnu en omvæltning, der stiller krav til organisationerne. Nogle medarbejdere har værdsat at arbejde hjemme. De har oplevet at kunne få ro og fordybe sig under hjemmearbejdet. For andre har det været forbundet med ensomhed, en enorm begrænsning og mange frustrationer. Medarbejderne vender forandrede tilbage og med sig har de en række forventninger og forestillinger om, hvordan arbejdslivet skal tegnes fremadrettet.

Denne Masterclass er for dig, der enten selv er leder, rådgiver ledere eller hvis du bare er optaget af og/eller nysgerrig på, hvilke udfordringer og muligheder coronanedlukningen har medført.

Peter er leder af Mannaz’ afdeling for offentlig ledelse og velfærd. Hans speciale er ledelsesudvikling, forandringsledelse og organisationsdesign, og han har de senere år arbejdet med udvikling og design af fremtidens arbejdsplads, herunder ledelse af løst tilknyttede medarbejdere. Peter har tidligere været topchef i Københavns Kommune, ligesom han har en lang erfaring bag sig som partner og leder i flere konsulenthuse.

Gense masterclasses

Skriv et svar