Hvad skammer lederne sig over? v. Elsebeth Hauge

OBS: Præsentationen er kun til personligt brug, og må derfor ikke videredeles eller bruges til kommercielt brug.

BEMÆRK: For at se videoen skal du godkende alle cookies.

Hvad skammer lederne sig over?

Oplægget, der bygger på bogen Lederskam, er for dig, der er leder eller dig, der har ambitionen om at blive leder og for hvem det er vigtigt at fastholde en troværdig, autentisk lederstil frigjort fra skam og skjold. Bogen Lederskam giver, med sine fortællinger fra 25 danske ledere og topchefer, dig mulighed for at få øje på din egen og andres skam og vende det til værdifuld handlekraft.

Elsebeth er i dag ledelsesrådgiver og står blandt andet bag bogen “Lederskam”. Hun har gennem sine lederstillinger i bl.a. Vestas, Aarhus Kommune og Undervisningsministeriet opbygget et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke, der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Cand. Merc. Elsebeth Hauge (f. 1977) er selvstændig ledelsesrådgiver. Hun er tidligere kontorchef i Undervisningsministeriet og analysechef i Aarhus Kommune. I Vestas har hun i en årrække drevet internationale forandringsprocesser i bl.a. Singapore, Sverige, USA, Kina, Spanien, UK og Indien. Elsebeth har et solidt praktisk og teoretisk kendskab til de processer, magtkampe og korridorsnakke der huserer på ledelsesgangene i store danske organisationer.

Hendes mission er at skabe mod i ledergruppen. Mod til at dele frygt, skam, fejl, tvivl og de personlige utilstrækkeligheder, som alle ledere har, hvad enten de er kendte eller gemt væk. Summen af denne åbenhed skaber ledere og ledergrupper, der lykkes med deres retning og resultater, bl.a. fordi medarbejdere trives i forandringer, når ledere arbejder tæt sammen og går forrest med åben og ærlig ledelse.

Gense masterclasses

Skriv et svar