Få specialdesignet og skræddersyet businesswear med 10 % rabat

SPAR 10% PÅ skræddersyet jakkesæt, kjole og frakke FRA cphbusinesswear.dk   Hvis du bestiller frakken (METTE) går fortjenesten til voldsramte kvinder i Danmark

Du er selv med til at designe dit eget eksklusive og skræddersyede jakkesæt m.m., der passer til netop dig og din stil i højeste kvalitet.

Hos Copenhagen Business Wear fokuserer vi på den stilfulde og skræddersyede garderobe til den kvalitetsbevidste kvinde. Vi tilbyder professionel rådgivning, der kombinerer moderigtig elegance med god pasform. Vi ønsker med vores eksklusive mærke at give kvinder en følelse af komfort og selvsikkerhed i business tøj. Det handler om at føle sig godt tilpas og samtidig se elegant og stilfuld ud hele dagen.

Vi har som i gamle dage har fokus på god kvalitet, lækkert design, personlig service og rådgivning.

Hvem er CPHBusinesswear? 

Ideen til CphBusinessWear kom, da jeg besluttede mig for at rette min erfaring og mine år som brudekjole– og modedesigner mod min egen garderobe. Med en passion for mode og skrædderi, har jeg altid været draget af skræddersyet tøj, og jeg har altid stræbt efter at skabe mode, som indbyder den samme selvtillid, som den perfekte skræddersyede garderobe gør. Jo mere indsigt jeg fik i modeverden, desto mere indså jeg, at den perfekte pasform til kvinder var tæt på umulig at finde. Af samme årsag besluttede jeg mig for at lancere Copenhagen Business Wear med det formål at give kvinder mulighed for både at se godt ud og føle sig godt tilpas. Derudover fandt jeg en måde hvorpå jeg kunne kombinere mine to passioner; modedesign og skrædderi.

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium medlemmer.
Gælder hele 2020