Upload Image...

INVESTER DINE PENGE OG FÅ ET ENKLERE LIV

Drømmer du om en bedre økonomi og kan du bruge 250.000 kr.?

Vil du igang med aktier og investere dine penge?

Vil du have et enklere liv?

Min mission er, at vi lærer at leve og tænke lettere og mere enkelt. Jeg ønsker at dele mine mange års erfaringer med at leve med mindre og lære andre at investere – da det kan give frihed på sigt. Mange mangler bare at vide hvordan. Jeg har selv investeret i bæredygtige aktier de sidste 20 år.

Online-kurset indeholder

  • 10 online-moduler der vil ændre dit liv
  • Et kursus som du kan tage, når det passer i dig
  • Værktøjer til at komme i gang med at investere
  • Værktøjer og øvelser til hvad der er vigtigt i dit liv
  • Få styr på din økonomi og dit forbrug
  • Medlemskab af Facebook-gruppen Lev & tænk enkelt, hvor du kan dele erfaringer og få svar på dine spørgsmål. Du er blot lige startet din investeringsrejse – så der vil løbende dukke spørgsmål op.

Der er selvfølgelig særpris til Goodtalks medlemmer – du får nemlig kurset til 1200,- istedet for de sædvanlige 1500 kr.

Hvem er Pernille Wahlgren? 

Pernille Wahlgren har udviklet Lev & tænk enkelt-filosofien, hvor man forenkler sit liv, skærer ned på overforbruget og i stedet investerer sine penge. På den måde skaber man en pengemaskine, der over tid vil skabe mere og mere frihed i livet.
Pernilles mission er, at vi lærer at leve og tænke lettere og mere enkelt. Samt at dele sine mange års erfaringer med at leve med mindre og lære andre at investere sine penge – da det kan give frihed på sigt. Mange mangler bare at vide hvordan. Hun har selv investeret i bæredygtige aktier de sidste 20 år.

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium medlemmer.
Udløber ikke