Få 20% på alle Nadilakai Dufte!

Nadilakai Dufte er en hyldest til naturen, sensuelle duftminder og kærligheden.

Det er biodynamisk/økologisk parfume og hudpleje ud fra en filosofi om multifunktionalitet, simplicitet og renhed.

Nadilakai Dufte er luksuriøse ingredienser fra hele verden, hældt på flaske i København, så du kan prøve de mest powerfulde antioxidanter og dyrebare luksusolier; helt fri for kemi, konservering, vand og fyldemidler.

Jeg kalder det skønhedspleje uden kompromis.

Lidt om Nadia

Dufte og naturens potens har altid fascineret mig. Fra jeg var helt lille har lugtesansen været min yndlingssans. Jeg husker hvordan det føltes som et eventyr at udforske duften af græs, mine bedsteforældres hjem, syrenerne på barndomsgården i Nordjylland med næsen som mit primære udforskningsinstrument.

Da jeg fyldte cirka 12 var en ægte duft- og naturnørd indeni mig født. Jeg blev besat af duftsammensætninger, af at finde den perfekte parfume og af naturlige alternativer til de cremer der stod i min mors skab, med ingredienslister jeg følte kun min kemilærer forstod.

Da jeg som 19 årig flyttede til København begyndte jeg at studere filosofi på Universitetet, imens jeg arbejdede for huslejen i Danmarks mest urtespecialiserede helsekost. Her lærte jeg endnu mere om naturens potens og hvordan jeg kunne sammensætte og skabe de mest luksuriøse og rene skønhedsprodukter til eget forbrug.

Efter universitetet tog jeg til Bolivias andesbjerge som projektleder, hvor jeg arbejdede tæt sammen med traditionelle behandlere og urtekyndige.

Jeg lærte uendelig meget af medicinmænd- og kvinder, om deres måde at forstå kroppen på og deres enormt respektfulde omgang med jorden og planterne.

Da jeg kom hjem til Danmark igen var en gnist født, som nu er blevet til et bål.

Med Nadilakai Dufte tilbyder jeg Danmarks mest clean skønhedsprodukter. Kun det bedste er godt nok og derfor bruger jeg kun ægte, levende og biodynamiske/økologiske materialer fra nogle af verdens dygtigste og mest etiske fremstillere.

Det er den filosofi Nadilakai Dufte er bygget op omkring og det er dét som, når alt kommer til alt, bare helt enkelt giver mig liv <3

Hvorfor Goodtalks

Fra første gang jeg så og talte med Pernille Sandberg viste jeg, at Goodtalks er my kind of magic. Jeg er, udover Nadilakai Dufte, også stifter af Damernes Eventyrklub, hvor mottoet lyder “Kvinder i alliance, ikke konkurrence”. Mit hjerteblod banker for det samme som Goodtalks, nemlig at vi kvinder skal blive bedre til at forene os, give hestesko, spille hinanden gode og turde fylde og råbe noget højere når det kommer til det arbejdsmarked vi er en del af.

Jeg tror fuldt ud på, at kvindefællesskaber der tør vise deres fulde power, er vejen frem til en bedre verden.

Derfor er det en stor ære at kunne bidrage til Goodtalks univers, som jeg har så stor respekt for. Kæmpe high five til jer!

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium medlemmer.
Koden giver 15% rabat på Room Spray 100 ml og 30 ml. Pakketilbud er ikke med i rabatordningen da der allerede er givet rabat.