Få 10% rabat på forløbet ‘ManiFEST for kvinder’ af Birgitte Baadegaard, samt 25% rabat på hendes bog.

Oplever du også, at 2020 har gjort mange af os til mere bevidste mennesker? Mere opmærksomme. Mere nysgerrige på det, som ’er’ og det, der sker. I samfundet og verden.

Lidt om forløbet

Måske har du endda en fornemmelse af, at alt strammer til i dette nye årti: At Corona har tvunget os alle til at stoppe op, tænke os om og mærke efter. At kvindecirkler popper op alle vegne. At ledernetværk for kvinder opstår i hobetal. At dette er en tid med mørke og lys, bevidsthed og ubevidsthed, sundt lederskab og diktatur, medfølelse og kulde. Samling og adskillelse. Det er modsætningernes tid. Fraktionernes.

Det hele har en årsag, som meget forenklet kan formuleres sådan her:

Din stemme som kvinde mangler i verden.

For at kunne lade din ægte stemme høre, ligger der et gravearbejde foran dig. For først, når du begynder at se bagom rammen, finder du de fortrængte perspektiver og lag – både omkring dig og i dig selv. Som kvinde. Heri ligger også (noget af) forklaringen på den smerte, splittelse, forvirring, rodløshed, som du statistisk set oplever. Trods ydre styr på det hele (eller: det meste 😉).

Netop alt dette vil dette forløb – ManiFEST for kvinder, fra ydre mål til indre kraft – tage hul på og guide dig igennem.

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium og pro medlemmer.
Udløber aldrig