Vain Dane Athletic er et dansk, bæredygtigt sportstøjsbrand med pant på tøjet

Vidste du, at alt dit sportstøj er lavet af plastik? Polyester, nylon og akryl er alt sammen plastik.

Vain Dane Athletic laver sportstøj ud af genanvendt nylon, som kommer fra fiskenet indsamlet i havene, gamle gulvtæpper og nylonaffald fra industrien. Vores bluser er lavet af 100% træfibre som er åndbare, antibakterielle og komposterbare.

Vores produktion ligger i EU og er cirkulær – det vil sige, der ikke er noget spild, og alt afklip og rester bliver samlet sammen og genanvendt.

Når tøjet ikke kan mere, kan du sende det tilbage til os. Vi genanvender dit aflagte VDA tøj og du får en engangsrabatkode på 20% til hjemmesiden. På den måde sikrer vi at eksisterende materialer bliver genbrugt og der ikke er behov for produktion af ny, virgin nylon.

Hvem er Vain Dane? 

Vain Dane Athletic er etableret for at give forbrugeren et bæredygtigt alternativ til konventionelt sportstøj. Efter 10 år i Mellemøsten som HR chef og som storforbruger af tøj stoppede jeg en dag op og besluttede mig for at ændre mit liv 180 grader. Jeg var træt af at se på plastik i naturen, i havet, i min bolig og ikke mindst i min garderobe.
Alt mit sportstøj var lavet af plastik – polyester, nylon og akryl – og når det var slidt kunne jeg ikke andet end smide det ud. Jeg var en del af problemet og jeg måtte gøre op med mine vaner. Mit firma tager eksisterende plastik og laver det om til sportstøj. Nylonen kommer fra fiskenet, som ligger i havet til fare for dyrene, og der er pant på tøjet. Derved giver jeg andre et alternativ til at smide tøjet ud – lad det indgå i produktionen igen, få pant retur og vær med til at reducere behovet for nyudvundet nylon. Køb mindre, men køb bedre kvalitet💚

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium og pro medlemmer.
Udløber ikke