Vi er 2 dybt passionerede champagne-entusiaster, der inderligt drømmer om at udbrede viden om og kærligheden til al den fantastiske champagne, der produceres i Champagne.

Vi ønsker, at der skal drikkes mere champagne til den hjemmelavede burger med fritter – til snobrød en lun sommerdag hvor huden er solbrændt og humøret højt. Champagne er en hverdagsluksus og absolut ikke forbeholdt bryllupper og nytår – champagne er en oplevelse og en stemning, vi allesammen fortjener – i weekenden – og til hverdag.

📦 INFO OM CHAMPAGNEKASSEN 📦
🍾 Du får leveret 2 flasker af den bedste champagne hver eller hver anden måned – du bestemmer intervallet
Der er INGEN binding – du kan altså opsige abonnementet fra den ene dag til den anden 👍🏻
🍾 Hver måned får du foruden champagnerne også en masse historie, know-how, info og tips og tricks, så du nemt kan imponere dine gæster 😉
🍾 Vi afslører intet på forhånd, så hver måned vil føles som juleaften 🎄🎅🏼
🍾 Med Velkomstkassen modtager du udover champagnerne også 2 champagneglas og en champagnestopper

VI fortæller aldrig noget om kassens indhold på forhånd, idet selve overraskelses-momentet er en del af oplevelsen.

Hvem er Champagnekassen? 

Når Michael kom hjem med champagne, så nød jeg ofte smagen, duften og hele oplevelse, men når snakken så faldt på prisen, så overtog fornuften i mit jyske sind, og fokus forsvandt fra alt det lækre og direkte over på prisen.
På den måde kom vi – ganske tilfældigt – en forårsdag i 2017 til at tale om, at vi egentlig burde køre ned og udforske Champagne, møde champagnebønderne med de små champagnehuse og finde nogle flasker i Grand Cru områderne, der smagsmæssigt og kvalitetsmæssigt matcher det, vi elsker – men samtidig ligger i et helt andet prisleje.
Det gjorde vi – og absolut spontant fra den ene dag til den anden skaffede vi CVR-nr., fik import rettigheder og oprettede en Facebook-side, hvor vi på tætteste hold delte vores rejse – og afsted det gik!
På nul komma fem eksploderede interessen – og den drøm vi havde om at gøre champagne til allemandseje, den viste sig ABSOLUT ikke var urealistisk. Vi fik den idé, at tage ud og afholde private champagnesmagninger – i bedste Tupperware-homeparty-style. Vi ønskede bare så inderligt at udbrede viden om og kærligheden til den bedste champagne – og ikke mindst budskabet om, at champagne SAGTENS kan købes til priser, hvor alle kan være med. Efterfølgende opstod idéen om at sende champagner ud til medlemmer på månedlig basis – og Champagnekassen var født. Allerede den første måned havde vi triplet det antal medlemmer, vi bare havde turdet DRØMME om. Nu har vi sendt Champagnekasser ud i 17 måneder, vi har de mest loyale og givende medlemmer, og vi KNUS-ELSKER det her eventyr. Vi har netop fået et nyt kontor med et kæmpe champagnesmagningsrum, hvor virksomheder kan bruge faciliteterne til møder og seminarer og så slutte af med en champagnesmagning. Det kalder vi den PERFEKTE KOMBI ❤

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium og pro medlemmer.
Udløber ikke