Få 15% på bogen ‘Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige‘ af Pernille Garde Abildgaard.

Vejl. pris er kr. 299,-. Med 15 % bliver det kr. 254,- (+ fragt 59,-).

 

Lidt om bogen

I “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” fortæller Pernille Garde Abildgaard, om de positive effekter virksomheden IIH Nordic fik, da de indførte en fire-dages arbejdsuge.

I mere end to år har medarbejderne i den danske virksomhed IIH Nordic kun arbejdet 4 dage om ugen, og resultaterne er banebrydende: Stort set alt stress blandt de 49 medarbejdere er elimineret, omsætningen er fordoblet, sygefraværet er ikke eksisterende og både i 2017 og 2018 er IIH Nordic blevet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads ligesom virksomheden og dets direktør Henrik Stenmann har vundet en favnfuld priser for både sit arbejdsmiljø og sine produkter. 

Gennem et væld af dybdegående data og interviews med direktør Henrik Stenmann og virksomhedens medarbejdere samt faglige eksperter, fortæller Pernille Garde Abildgaard historien bag IHH Nordics succes, men også om diverse faldgruber og negative konsekvenser ved en kortere arbejdsuge.
Pernille Garde Abildgaard er specialist i personlig og kollektiv effektivitet, således at arbejdstimer udnyttes ideelt, og hjernen præsterer sit optimale. Det giver nemlig ekstra frihed, arbejdsglæde og livskvalitet. Pernille Garde Abildgaard er også succesfuld PR- og kommunikationsrådgiver for en række virksomheder og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer.

BESTIL DIREKTE VIA:
Denne rabat er kun
for premium medlemmer.
Udløber aldrig