Få 60kr. i rabat på bogen ‘Giv ordet til medarbejderne’ af Rikke Damgaard

Det er ikke længere kun kommunikationsafdelingen, der laver fortællingen om din virksomhed. Det er i den grad også medarbejderne. Men hvor parat er din virksomhed til at sætte kommunikationen fri og give ordet til medarbejderne? I denne 2. udgave af bogen får du nye erfaringer, perspektiver, teorier og nye cases og du bliver i stand til at lægge en strategi for employee advocacy i din organisation

Lidt om bogen

Siden første udgave af denne bog udkom i 2017, har employee advocacy vist sig at være et stærkt middel til at nå kunder, nye medarbejdere og samarbejdspartnere i et fragmenteret medielandskab, hvor teknologi og nye medier opstår og udvikler sig hastigt.

I dag er situationen på sociale medier, at det er den personlige historie og samtale, der fænger. Denne nye udgave af bogen behandler derfor det, der kan kaldes employee advocacy 2.0.

Disciplinen har bevæget sig fra sin første version, der så medarbejdere som distributionskanaler, til nu at se medarbejdere som værdifulde samarbejdspartnere.

Bogen ser derfor på, hvordan både virksomhed og medarbejdere kan styrke deres digitale brand – hver for sig og sammen – via fælles værdier og dermed skabe fælles fortællinger og budskaber om emner, som både virksomhed, medarbejdere og kunder brænder for.

RABATKODE:
Denne rabatkode er kun
for premium og pro medlemmer.
Koden giver 60kr. i rabat på bogen ”Giv ordet til medarbejderne’ af Rikke Damgaard