Fremtidens ledelse er feminin v. Kirsten Stendevad

OBS: Præsentationen er kun til personligt brug, og må derfor ikke videredeles eller bruges til kommercielt brug.

BEMÆRK: For at se videoen skal du godkende alle cookies.

Fremtidens ledelse er feminin

Det 21. århundredes spilleregler er radikalt forskellige fra fortidens. Hvis du fornemmer, at vi kunne indrette både liv, ledelse, arbejde og samfund på en smartere måde, end hidtil, er du på sporet af det nye lederskab. Men, hvad går de nye spilleregler så ud på? Og hvorfor er kvindernes storhedstid kommet? Hvad skal der til, for at du kan markere dig som en af fremtidens lysende, verdensforandrende ledere? Nu med nydelse, vel at mærke (fremfor stress, splittelse og ubalance, som var prisen på den gamle måde at gøre tingene på).

Hør Kirsten Stendevad levere sit bud på fremtidens lederskab, og hvorfor hun mener alle køn skal sætte den feminine fod forrest nu.
Kirsten er (med)forfatter til 7 trendsættende bøger om det 21. århundredes paradigmer, herunder Moderskab som Karrierefordel og Fremtiden er Feminin. Hun har  bl.a. undervist i sine koncepter på Harvard Business School, MIT og en MBA uddannelse for kvinder i Boston. Til daglig holder hun foredrag i virksomheder og uddanner fremtidens ledere via transformerende forløb på sit Illumina International Leadership Academy.

Gense masterclasses

Skriv et svar