Corporate medlemskab af Goodtalks

Et corporate medlemskab af Goodtalks er for virksomheder, som har diversitet højt på dagsordenen og som gerne vil udvikle sig sammen med medarbejderne.

mille@goodtalks.dk +45 40 55 07 74

Udvikling på tre niveauer

  • På det strategiske niveau bidrager et corporate medlemskab af Goodtalks til at understøtte jeres arbejde med at tiltrække og fastholde (leder)talenter ved at vise eksisterende og potentielle medarbejdere, at i arbejder aktivt for at udvikle medarbejderne og skabe en balanceret organisation.
  • På det kommunikative niveau bidrager et medlemskab til at styrke jeres employer brand som en virksomhed, der ønsker at skabe en balanceret organisation og som tilbyder unikke og karrierefremmende udviklingsmuligheder for medarbejderne.
  • På det udviklingsmæssige niveau bidrager medlemskabet til at give jeres medarbejdere ”courage and competences” gennem sparring med de øvrige medlemmer, gennem vores digitale lærings- og inspirationsforum og gennem vores events.
Bliv ringet op

Et corporate medlemskab af Goodtalks…

  • Er en håndgribelig måde at supplere jeres eksisterende indsatser relateret til diversitet og kvinder i ledelse.
  • Giver jeres medarbejdere adgang til spændende events, artikler, læring og et netværk med flere end 2200 mentorer, der uselvisk stiller sig til rådighed for andre.
  • Er en måde at arbejde med diversitet nedefra og op ved at give medarbejderne/medlemmerne mod og kompetencer til at forfølge deres karriereambitioner.
  • Er målrettet de mange, hvilket betyder, at det kan tilbydes talenter og ledere på alle niveauer i organisationen.
  • Skaber et rum for videndeling og networking på tværs af jeres egen organisation gennem det fællesskab, der opstår blandt jeres Goodtalks medlemmer.  
mille@goodtalks.dk

Hvilke fordele får i
..med en corporate medlemsskab hos Goodtalks

Sæt fokus på udvikling
af dine kvindelige medarbejdere

..med en business-aftale hos Goodtalks

Bliv ringet op og hør mere om hvordan du giver dine medarbejdere adgang til Goodtalks platformen, gratis events, stort erhvervsnetværk og en lærings- og uddannelsesplatform der udbygger deres kompetencer og arbejdsglæde.