Ofte stillede spørgsmål

Under opbygning – Skriv til kontakt@goodtalks.dk for hjælp

Funktioner

Hvad kan jeg hjælpe med?

Hos Goodtalks skal man stille sig til rådighed med det, man vil og har lyst til at bidrage med. Det kan være faglig sparring inden for dit felt, men det kan også være erfaring med at balancere karriere med familie, med frivilligt arbejde, at bo i udlandet, hvordan man lønforhandler etc. Alle har noget de kan bidrage med! Både dem med meget erfaring og dem der ved alt det nye.

OBS! Det du skriver i feltet ‘Jeg kan hjælpe med’ er hvad folk så forventer du vil hjælpe med. Exempelvis – lever du af coaching og (naturligt nok) ikke vil give coaching gratis bør du ikke angive dette i feltet.

Hvor meget skal jeg bidrage?

Du bestemmer selv, om hvordan og hvornår folk må kontakte dig. Nogle vælger at angive, at man kan kontakte dem hver onsdag ml. 15-17, mens andre skriver, at man kan kontakte dem når som helst eller inden for almindelig arbejdstid.

Hvor ofte kan jeg forvente at blive kontaktet?

Alle kvinder har stillet op med forskellige kompetencer, og nogle vil evt. blive kontaktet mere end andre. Vi har endnu ikke oplevet nogle former for udfordringer med dette.

Hvis du på nogen måde oplever noget uhensigtsmæssigt i forhold til dette, så skriv endelig til kontakt@goodtalks.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Jeg kan ikke komme ind på de forskellige sider på platformen. Hvad gør jeg?

Tjek først om du er logget ind. Du logger ind i menuen til højre på siden.

Herefter om du har udfyldt hele din profil. Det er kun når alle oplysninger på din profil er udfyldt, at du har adgang til sitet.

Derudover skal du være Premium medlem for at få fuld adgang til platform hvor du kan finde alle de andre Goodtalks medlemmer.

Funktionen 'Beskeder' - hvordan fungerer den?

På Goodtalks platformen kan man skrive direkte til hinanden. Vil du skrive til en profil trykker du ‘Message’ ved kuverten og du kan skrive besked direkte.

Har du selv modtaget en besked vil du kunne se det ved en rød notification øverst i menulinjen

Funktionen 'Følger'- hvordan fungere den?

Når du har adgang til vores platform, har du også en mulighed for at følge med nogen af de seje kvinder vi har på platformen. De andre har også en mulighed for at følge med dig og din aktivitet.  

Finder en du en seje kvinde på platformen og har du lyst til at connect med hende, eller har du brug for at hun skal spille dig gode kan bl.a.klik på følge knappen! 

Du vil se de seje kvinder du følgere og de seje kvinder der følgere dig til venstre på din profil..

 

Profil & Konto

Jeg har glemt min adgangskode

Du kan hurtigt få en ny adgangskode til din konto, ved at klikke på følgende:

Anmod om ny adgangskode Skift din adgangskode

Her kan du få tilsendt en ny adgangskode på den mail, som du har oprettet dig med på Goodtalks. Husk at tjekke din spam-mappe, hvis din nye adgangskode ikke er kommet indenfor kort tid.

Hvordan ændrer jeg min profil?

Du kan til enhver tid ændre i dine oplysninger ved logge ind på din konto og tryk på følgende tab 

Opdatere profil!

Der kan du rette i alle dine oplysninger. Husk du også kan lave din cover page personligt! 

Jeg er medlem, men kan ikke logge ind

Det beklager vi! Hvis du har mistet dit password, tjek jeg har glemte min adgangskode

Hvis det ikke er dit password, den er gal med, så prøv at logge ind i en anden internetbrowser. Oplever du fortsat problemer, så må du meget gerne kontakte os på kontakt@goodtalks.dk.

Jeg kan ikke komme ind på de forskellige sider på platformen. Hvad gør jeg?

Tjek først om du er logget ind. Du logger ind i menuen til højre på siden.

Herefter om du har udfyldt hele din profil. Det er kun når alle oplysninger på din profil er udfyldt at du har adgang til sitet.

Derudover skal du være Premium medlem for at få fuld adgang til platform hvor du kan finde alle de andre Goodtalks medlemmer.

Kan jeg forbinde min Goodtalks konto til Facebook eller linkedIn?

Ja du kan logge ind med din Facebook eller LinkedIn profil ved at vælge klikke på en af dem ved log ind siden, eller ved at klikke på nedestående link 

https://goodtalks.dk/login/

Betalings & Abonnement

• Hvordan opdaterer jeg min betalingsoplysninger?

Du ændrer din betalingsoplysninger ved at klikke på de tre linjer øverst på højre side -> kontoindstillinger -> klikke på V og så finder du skiftbetalings kort nederest i menuet. 

 

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Vi vil gerne have at du bliver og spille os gode, men hvis du stadigvæk vil opsige dit medlemskab, send os en mail til kontakt@goodtalks.dk. Du kan opsige dit medlemskab med en måneds varsel.

Hvordan bliver jeg medlem?

Tryk på knappen ‘Bliv medlem’. Husk du skal udfylde alle felter på din profil før du helt er medlem og har adgang til alle funktioner.

Hvilken type medlemskab er for mig?

Vi har to typer medlemskaber: Free og Premium.

Med et Free medlemskab opretter du dig på platformen og stiller dig til rådighed, og du får mulighed for at komme med til nogle af vores events. Du får ikke adgang til de andre medlemmer, så du har ikke mulighed for at finde en sparringspartner. Et Free medlemskab er gratis.

Med et Premium medlemskab opretter du dig på platformen og får samtidig mulighed for at se alle de andre kvinder der vil spille dig god, og adgang til ALLE events. Du får derfor en unik mulighed for at søge hjælp eller sparring hos den rette, og du ved allerede, at personen sidder klar til at hjælpe. Du får også mulighed for at få billetter til events før alle andre. Prisen for et Premium medlemskab er 69 kr. om måneden.

Hvad koster et premium medlemskab?

Prisen for et Premium medlemskab er 69 kr. om måneden. Når du køber Premium første gang, har du en mulighed for at købe 6 måneder og kun betale for 5 måneder – altså 345 kr. Det vil sige at du får en måned gratis. Efter de 6 måneder bliver du trukket 69 kr. pr måned.

Hvorfor kan jeg ikke købe to billetter til samme event?

Vores events er kun for vores medlemmer, og du kan derfor kun købe en billet til dig selv. Hvis du ønsker at invitere en gæst med, så opfordrer vi til at du får vedkommende til at tilmelde sig selv.

Kan jeg komme til event uden at være medlem?

Nej, i Goodtalks skal man stille sig til rådighed. Det gør man ved at være medlem og stille sig til rådighed for de andre medlemmer.

Premium Fordele

Hvorfor skal jeg købe et Premium medlemskab?

Med et Premium medlemskab får du fuld adgang til  platformen og får du samtidig mulighed for at se alle de andre kvinder der vil spille dig god. Du får derfor en unik mulighed for at søge hjælp eller sparring hos den rette, og du ved allerede, at personen sidder klar til at hjælpe. 

Derudover har du fuld adgang til alle funktionaliteter på sitet som, at følge, venneanmodninger, direkte beskeder, skrive på væg etc.

En stor fordel som Premium er at du både har forkøbsret og kan komme til ALLE events.

Hvordan er Premium medlemskabet bedre ifht Events?

Med Premium medlemskab, får du mulighed for at få billetter til events før alle andre. Derudover kan du komme til alle events – også de ekslusive!

Hvad er ekslusive events?

Ekslusive events er events kun Premium medlemmer har adgang til.