Digital læring: Personlig ledelse

1.Velkommen til kurset

Velkommen til kurset Personlig ledelse: Du kan til enhver tid pause, stoppe og forlade kurset, og komme tilbage til lige der hvor du slap. Hvis der er noget du vil se igen, eller springe over, klikker du dig videre i menuen til højre. Vi anbefaler dog at du følger forløbet, så du får det hele med. God fornøjelse! Kurset er udviklet i samarbejde med Mannaz og Berit Hankelbjerg, seniorkonsulent i ledelse, med en cand.mag i psykologi og en overbygning i adfærdsdesign. På kurset lærer du dig selv bedre at kende, og får en introduktion til en række forskellige ledelsesstile og situationsbestemt ledelse. Først starter du med at se en lille introduktionsvideo:

Inden du går videre, så vil jeg gerne have dig til at reflektere lidt over dit eget lederskab eller vi kunne sige din egen ledelsesfilosofi. Du skal lave en skriveøvelse, du behøver ikke bruge alle spørgsmål, men vælg dem, der taler mest til dig: Hvad kendetegner mig som leder? Hvad er mine styrker som leder? Hvad er mit menneskesyn? Hvad er vigtigt for mig som leder? Hvad er dine kæpheste? Hvad tror jeg på virker ? Hvad tror jeg ikke på? Hvornår er det nemt at være mig som leder? Hvornår er det svært at være mig som leder?

2.Kend dine styrker og udfordringer

Få indsigt i dig selv og en grundlæggende forståelse af dine styrker og udfordringer. Vi gennemgår Daniel D. Ofmans model over styrker og allergier, og til sidst kan du lave en øvelse hvori du identificere dine egne styrker, udfordringer og allergier. Husk lyd!

Her kan du selv prøve at arbejde med dine styrker, udfordringer og allergier

3.Hvad er din ledelsesstil?

Få indblik i de 6 ledelsesstile og afklar din egen ledelsesstil med afsæt i dine styrker

Baseret på dine styrker, hvilke 1-2 ledelsesstile har du så størst præference for? I forbindelse med refleksionsspørgsmålene fra introduktionen, hvad har det så af betydning for dig ifht. opmærksomhedspunkter?

5.Afslutning på kurset

Vil du arbejde mere med personlig ledelse? Måske er Mannaz’ kursus Dit personlige lederskab noget for dig? Du har fået en introduktion til området nu. Men den træning og det netværk, du får på et kursus med fysisk fremmøde gør en stor forskel, når du skal omsætte din viden til praksis.

Goodtalks medlemmer får 15% rabat på alle Mannaz kurser.
Du skal blot bruge rabatkoden Goodtalks_Mannaz_15

Skriv et svar