Kom ud af den svære spiral

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”20 px” margin_bottom=”20px” padding_top=”20px” padding_right=”20px” padding_bottom=”20px” padding_left=”20px”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”586″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”round” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”https://www.roccamore.com/?v=dd65ef9a5579″ linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://goodtalks.dk/wp-content/uploads/2018/02/Frederikke300x300-300×300.png[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”yes” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Frederikke Antonie Schmidt er skodesigner og grundlægger af Roccamore Shoes. Hun er en af de mange modige og ærlige kvinder, som har sagt ja til at tale ved et af vores Goodtalks events – og det har hun et helt særligt formål med. Vi har taget en snak med Frederikke om, hvilke udfordringer hun har mødt på sin vej, og hvordan hun mener, at kvinder kan blive bedre til at spille hinanden gode.

Hvad har været din største udfordring frem til, hvor du er i dag?

“Vi lærer som små, at vi aldrig rigtig er gode nok. Vores kvindelige power er låst fast i ‘jeg ser tyk ud i dag’! Det er trivielt, det er overfladisk, men det sidder fast”.

Frederikke er en smuk og karismatisk kvinde, som er svær ikke at holde af, når hun gang på gang sender sine varme smil, men der er heller ingen tvivl om, at hun har et mere alvorligt budskab, nemlig at få sig selv og andre kvinder til se ud over sin egen selvopfattelse.

“Jeg ville ønske, at jeg selv kunne lægge det på hylden. Hvis jeg kunne det, ville jeg have en power dag hver dag – ikke kun de dage, hvor jeg selv synes, at jeg ser godt ud”, forklarer Frederikke.

Kan du fortælle os, hvem der i dit liv har spillet dig god?

“Som yngre var jeg utrolig usikker. På designskolen holdt jeg øje med, hvad de andre lavede, og så kopierede jeg det – uden helt at kopiere det, for så var jeg sikker på, at jeg ikke gjorde noget forkert. Så min kæreste har virkelig skulle slå mig i hovedet for at få mig til at forstå, at jeg godt kan selv”.

Imens Frederikke fortæller, har hun samtidig fingrene beskæftiget. Hun er igang med at klistre blomster sammen, som kan sættes på skoene, og det viser, at Frederikke er en kvinde, der sagtens holde fokus flere steder på en gang. Frederikke mener nemlig, at det ikke kun handler om at give sig selv mere power, men også om at give det videre til andre kvinder.

Hvordan kan vi blive bedre til at spille hinanden gode?

“Vi kvinder, vi propper hinanden i nogle kasser, så vi tror, at vi forstår hinanden – men i virkeligheden dømmer vi hinanden i stedet for at spille hinanden gode. Jeg kan nogle gange tage mig selv i at tænke: ‘hende kan jeg ikke lide, hun er for pæn’. Den spiral er svær at komme ud af”.

Vi sidder begge og nikker anerkendende til Frederikke. Et anerkendende nik, fordi vi forstår ordene, som kommer ud af hendes mund, men også – omend sværere at acceptere, fordi vi egentligt også selv har det sådan en gang imellem. Men hvad er løsningen så?

Frederikke smiler, løfter blikket fra de små blomster og kigger på os: “Det kræver modenhed og åbenhed hos dem, som skal forstå og lytte, men samtidig en ærlighed og sårbarhed hos dem, der skal fortælle – men hvem starter?”

Frederikke har meget mere på hjertet, og hvis du sammen med Frederikke og Goodtalks vil blive bedre til at spille dig selv og andre kvinder gode, så meld dig til eventet d. 25. april 2018.

[/fusion_text][fusion_button link=”https://goodtalks.dk/produkt/talk-med-marianne-egelund-siig-og-frederikke-antonie-schmidt-d-25-april-kl-17/” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Få billet[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv et svar